fredag 8 maj 2009

Guld och förtroendet för Bankerna

Här finns två artiklar på Svenska som hör verkligen ihop när det gäller att bevara dina pengars värde!

Första är skrivit av Christina Lindqvist Sjöström från E24 som heter: Fler småsparare köper guld inehåller ett intervju vi hade några dagar sedan.

Den andra är från Svenska Dagbladets Erik Nordlund och heter Allmänheten tappar förtroendet för bankerna.

Till slut finns en intressant Engelsk artikel av Adrian Douglas som heter "Big money moving into gold and silver options" och borde orsaka några funderingar om vad händer med guld och silver priset under dem närmaste 60 dagar. Har du köpt ditt guld ännu?

Trevlig läsning och ha en gyllene helg!

Kurt

Hur mycket längre är Guld fortfarande på rea?
Guldpriset har gått ner de senaste veckorna, men för gått eller för sista tillfället?
Det finns fortfarande lite tid kvar att förankra din investeringsportfölj i en hörnsten av guldmynt och tackor hos oss på Tavex AB

Tavex guld har nu en silverkant
Tavex AB erbjuder nu också silver. Vi följer i vårt moderbolags fotsteg och agerar nu som agent för de av er som önskar investera i silver i kvantiteter överstigande 100,000 kronor.
Är Du intresserad av att veta mer om detta, kontakta oss på mail tavex@tavex.se eller telefon 08-678 20 30.

OBS: Den här blogpost innehåller information om både guldmarknaden och Tavex AB. Huvudtanken är att både underhålla samt ge dig ett bredare perspektiv om vad som händer i guldmarknaden för att du själv kan reflektera över sin betydelse och agera lite mer medvetet. Informationen härinne skall inte tolkas som investeringsråd

Inga kommentarer: