måndag 9 februari 2009

Vad håller vi på med?

Två nya inlägg som visar USAs fortsatt vansinnighet i att låna och trycka upp ännu mer pengar. Problemmet med att det finns så mycket utlånade och tryckta pengar finns redan.

Första inlägget kommer från Peter Schiff med sin senaste intervju: ”Unmitigated Disaster”.

Den andra visar att det faktiskt finns yngre människor som gräver bakom kulliserna och begripper det som pågår. Nafaul Sanaullah skriver om Guldets framtid i sin artiker som förstås kallas ”The future of Gold”.

Artikeln handlar mest om hur denne bedömer att situationen kommer påverka guldpriset. Den var så pass bra att den är publicerades på den väldigt uppskattade Mises Institutes webbsida.

Frågan är hur mycket annorlunda är det som händer i USA är mot det som händer i Europas och Nordens maktkorridorer just nu?

Ha en gyllene dag!

Kurt

En gyllene start på 2009 Förankra din investeringsportfölj i en hörnsten av guldmynt och tackor hos oss på Tavex AB

OBS: Den här blogpost innehåller information om både guldmarknaden och Tavex AB. Huvudtanken är att både underhålla samt ge dig ett bredare perspektiv om vad som händer i guldmarknaden för att du själv kan reflektera över sin betydelse och agera lite mer medvetet. Informationen härinne skall inte tolkas som investeringsråd

Inga kommentarer: